Slagerij

ambacht en passie

Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 35 jaar slager en heeft sinds 25 jaar zijn eigen onderneming. Jasper zit inmiddels 5 jaar in opleiding als slager en zet sinds 1 jaar zijn kennis om in praktijk in de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte, terwijl mijn vader op de achtergrond mee kijkt”, zegt Jasper.

service en beleving

In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!

onze winkel

Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.

Gourmet en fondue

Als u een gezellige avond met familie wilt onder het genot van een bourgondische gourmet- of fondueschotel, dan kunt u bij ons terecht. We hebben diverse mogelijkheden en maken alle varianten zelf. Voor meer informatie of het doorgeven van de bestelling: info@slagerijrasenberg.nl

Bereikbaarheid winkel

Onze winkel is gevestigd in het Centrum van Made. Parkeergelegenheid voor de deur. Vergeet echter niet uw parkeerschijf te zetten.

Verse maaltijden

Onze maaltijden komen altijd “recht uit de pan” en zijn bereid met verse producten. De prijs is € 6,75 per stuk.  Opwarmen doet u in de magnetron.  Raadpleeg het  Weekmenu vanaf 20 september of het  Weekmenu vanaf 27 september  Geef uw bestelling vóór zondag 18.00 uur door.  Voor meer informatie of doorgeven van de  bestelling: info@slagerijrasenberg.nl 

 

Dinsdagavond Bezorgservice

Vanaf 12 juni hebben wij alleen op dinsdagavond de  bezorgservice. U kunt de bestelling doorgeven via de mail of het online bestelformulier.  Bezorging vanaf 25 euro binnen onze regio. Natuurlijk bezorgen wij gewoon de buffetten en barbecues op vrijdag(avond).

Bestelling ophalen in winkel

Heeft u weinig tijd? Geef uw bestelling vóór 18.00 uur door en wij doen ons best er voor te zorgen dat deze de volgende dag na 12.00 uur voor u klaar staat in onze winkel.  Bestel via het online bestelformulier en vermeld bij opmerkingen dat u de bestelling wenst of op te halen in de winkel.  U kunt de bestelling ook mailen naar  info@slagerijrasenberg.nl

 

Lekker makkelijk

Een drukke dag voor de boeg? Zo’n dag waarvan je denkt: Ehhh…… een warme maaltijd gaat niet lukken”. In onze winkel vindt u een gezonde oplossing in de vorm van kant en klare maaltijden uit eigen keuken: hachee, nasi en bami, slaatjes etc.

 

Worstmakerij en snijwaren

In onze worstmakerij bereiden wij o.a. onze droge worstjes en diverse soorten grillworst.  Maar ook onze filet Americain, rosbief, rauwe ham, Zeeuwsspek, zult en gebraden gehakt.  Onze specialiteit: rookworst uit eigen rokerij (zie filmpje op facebook).  Voor meer informatie: info@slagerijrasenberg.nl 

Bloedworst uit eigen keuken

We maken de bloedworst in eigen worstmakerij. Heerlijk met stukjes spek of gewoon naturel. Lekker met een gebakken appeltje op de boterham of bij de rode kool.  Gemaakt volgens geheel eigen recept.

rundvlees van eigen boerderij

Al ons rundvlees komt van onze eigen boerderij en wordt door ons zelf geselecteerd, waarmee wij garant staan voor een constante kwaliteit. Hierbij houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk “overschot” is. Dit uit respect voor het dier en met het oog op de duurzaamheid. 

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.30 tot 16.00