Start verbouwing: 21 februari 15.00 uur.

Slagerij

ambacht en passie

Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 35 jaar slager en heeft sinds 25 jaar zijn eigen onderneming. Jasper zit inmiddels 5 jaar in opleiding als slager en zet sinds 1 jaar zijn kennis om in praktijk in de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte, terwijl mijn vader op de achtergrond mee kijkt”, zegt Jasper.

service en beleving

In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!

onze winkel

Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.

bezorgservice tijdens verbouwing

Tijdens de verbouwing bezorgen wij uw bestelling op woensdag en vrijdag bij u thuis.  Lees hier alle informatie over bestellen en bezorgen. Download hier de bestellijst.

Gesloten vanaf 21 febr. 15.00 uur. Opening 19 maart 09.00 uur.

Op vrijdag 21 februari sluit de winkel om 15.00 uur. Op donderdag 19 maart bent u vanaf 09.00 uur van harte welkom in onze vernieuwde winkel.

catering is tijdens verbouwing geopend.

Onze catering is tijdens de verbouwing gewoon geopend.

verse maaltijden tijdens verbouwing

Ook tijdens de verbouwing zullen wij verse maaltijden bereiden. Geef uw bestelling door via mail, bestellijst of online en wij bezorgen uw maaltijden bij u thuis. Eerste bezorgdatum: 28 februari. Raadpleeg hier het actuele weekmenu: Weekmenu vanaf 19 februari.

worstmakerij en snijwaren

In onze worstmakerij bereiden wij onze eigen droge worstjes en diverse soorten grillworst. Maar ook o.a. onze filet americain, rosbief, rauwe ham, Zeeuws spek, zult, fricandeau, gebraden gehakt en rookvlees zijn uit eigen slagerij.

rundvlees van eigen boerderij

Al ons rundvlees komt van onze eigen boerderij en wordt door ons zelf geselecteerd, waarmee wij garant staan voor een constante kwaliteit. Hierbij houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk “overschot” is. Dit uit respect voor het dier en met het oog op de duurzaamheid.

verse maaltijden

Onze maaltijden komen altijd “recht uit de pan” en zijn bereid met verse producten. Ze kosten 5,50 per stuk. Opwarmen doet u in de magnetron.  Raadpleeg het actuele menu: Weekmenu vanaf 19 februari.
Voor meer informatie of doorgeven bestelling: info@slagerijrasenberg.nl

gourmet en fondue

Als u een gezellige avond met familie wilt onder het genot van een bourgondische gourmet- of fondueschotel, dan kunt u bij ons terecht. We hebben diverse mogelijkheden en maken alle vleesvarianten zelf.  Voor meer  informatie of doorgeven bestelling: info@slagerijrasenberg.nl

Snacks en lekkers

In onze winkel vindt u allerlei lekker hapjes voor bij de borrel. Zo hebben we diverse gebraden producten uit eigen keuken waaronder gehaktballetjes in diverse smaken, “kippeling”(kippedij in krokant jasje) en spareribs. Ook onze slaatjes maken we zelf.  Voor meer informatie: info@slagerijrasenberg.nl

 

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.30 tot 16.00