ambacht, passie en beleving

Slagerij

ambacht en passie

Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 35 jaar slager en heeft sinds 25 jaar zijn eigen onderneming. Jasper zit inmiddels 5 jaar in opleiding als slager en zet sinds 1 jaar zijn kennis om in praktijk in de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte, terwijl mijn vader op de achtergrond mee kijkt”, zegt Jasper.

service en beleving

In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!

onze winkel

Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.

rundvlees van eigen boerderij

Al ons rundvlees komt van onze eigen boerderij en wordt door ons zelf geselecteerd, waarmee wij garant staan voor een constante kwaliteit. Hierbij houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk “overschot” is. Dit uit respect voor het dier en met het oog op de duurzaamheid.

slagersambacht

Kennis en vaardigheid omtrent de beenhouwerij zorgt voor een goed stuk vlees. Het bevordert de smaak en puurheid van het product. Elk varken en elke koe wordt bij ons in de winkel uitgesneden. Hierdoor hebben wij alle mogelijkheid om aan uw wensen te voldoen.

eigengemaakte salades

Alle salades die wij in onze winkel aanbieden, maken wij zelf. Omdat wij geen kleur- en smaakstoffen toevoegen en werken met verse ingrediënten, maken we de salades een paar keer per week. In het assortiment zitten o.a. eiersalade, rundvleessalade, hete kipkerriesalade en ‘pulled-pork’salade.

lekker makkelijk

Een drukke dag voor de boeg? Zo’n dag waarvan je denkt: “Ehhh…, een warme maaltijd gaat vandaag niet lukken.” In onze winkel vindt u gezonde oplossingen in de vorm van kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken; hacheevlees, nasi, bami, stoofschotels etc.

worstmakerij en snijwaren

In onze worstmakerij bereiden wij onze eigen droge worstjes en diverse soorten grillworst. Maar ook o.a. onze filet americain, rosbief, rauwe ham, Zeeuws spek, zult, fricandeau, gebraden gehakt en rookvlees zijn uit eigen slagerij.

van t-bone tot tomahawk

Omdat wij zelf al het rund- en varkensvlees uitsnijden, kunnen we keuzes maken. Zo zijn de smaakvolle ‘T-Bone Steak’, ‘Tomahawk’ en ‘Picanha’ niet meer uit de moderne slowfood keuken weg te denken. Advies over bereiding en garing? Vraag het Jasper.

verse maaltijden

Onze maaltijden komen altijd ‘recht uit de pan’ en zijn bereid met verse producten. Ze kosten 5,50 euro per stuk.  Opwarmen doet u in de magnetron. Raadpleeg het actuele menu: Weekmenu vanaf 16 oktober.   Voor alle mogelijkheden: info@slagerijrasenberg.nl.

gourmet en fondue

Als u een gezellige avond met familie wilt onder het genot van een bourgondische gourmet- of fondueschotel, dan kunt u bij ons terecht. We hebben diverse mogelijkheden en maken alle vleesvarianten zelf. Meer informatie: info@slagerijrasenberg.nl

snacks en lekkers

In onze winkel vindt u allerlei lekkere hapjes voor bij de borrel. Zo hebben we diverse gebraden producten uit eigen keuken, waaronder gehaktballetjes in diverse smaken, ‘kippeling’ (kippedij in krokant jasje) en spareribs. Ook onze slaatjes maken we zelf.

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.30 tot 16.00