Slagerij

ambacht en passie

Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 35 jaar slager en heeft sinds 25 jaar zijn eigen onderneming. Jasper zit inmiddels 5 jaar in opleiding als slager en zet sinds 1 jaar zijn kennis om in praktijk in de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte, terwijl mijn vader op de achtergrond mee kijkt”, zegt Jasper.

service en beleving

In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!

onze winkel

Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.

Zomervakantie 2024

Wij gaan met vakantie van maandag 29 juli t/m zondag 11 augustus. In deze periode leveren wij geen maaltijden, buffetten en BBQ’s.

Zo maken wij een gevuld stokbroodje!

Heeft u onze gevulde stokbroodjes al  eens geprobeerd?  Even in de oven en heerlijk als maaltijd maar ook lekker als tussendoortje. Benieuwd naar hoe wij deze maken? Kijk dan even naar dit filmpje op onze facebookpagina.

 

Worstmakerij en snijwaren

In onze worstmakerij bereiden wij o.a. onze droge worstjes en diverse soorten grillworst. Maar ook filet Americain, rosbief, rauwe ham, Zeeuws pek, zult en gebraden gehakt.  Onze specialiteit: rookworst uit eigen rokerij (zie filmpje op facebook). Voor meer informatie:  info@slagerijrasenberg.nl

Gourmet

voorheen kon u bij ons een schaal met gourmet – of fonduevlees bestellen. Tegenwoorden leveren wij het vlees in schaaltjes voor 1 of 2 personen. Het voordeel is langer houdbaar en makkelijker te stapelen in de koelkast. Kijk hier  voor de mogelijkheden.

Verse maaltijden

Onze maaltijden komen altijd “recht uit de pan” en zijn bereid met verse producten.  De prijs is € 6,75 per stuk.  Opwarmen doet u in de magnetron. Raadpleeg het  Weekmenu vanaf 19 juni of het  Weekmenu vanaf 26 juni. Geef uw bestelling vóór zondag 18.00 uur door.  Voor meer informatie of doorgeven van de  bestelling: info@slagerijrasenberg.nl 

 

Bestelling ophalen in de winkel

Heeft u weinig tijd? Geef uw bestelling vóór 18.00 uur door en wij doen ons best er voor te zorgen dat de bestelling de volgende dag na 12.00 uur voor u klaar staat in onze winkel. Bestel via het online bestelformulier en vermeld bij opmerkingen wanneer u de bestelling wenst op te halen in de winkel. U mag de bestelling ook malen naar:  info@slagerijrasenberg.nl

Bezorgservice

Op dinsdagavond hebben wij een bezorgservice. U kunt de bestelling doorgeven via de mail of het online bestelformulier.  Bezorging vanaf 25 euro binnen onze regio.

Bloedworst uit eigen keuken

We maken de bloedworst in onze eigen worstmakerij.  Heerlijk met stukjes spek of gewoon naturel. Lekker met een gebakken appeltje op de boterham of bij de rode kool.  Gemaakt volgens geheel eigen recept.  

rundvlees van eigen boerderij

Al ons rundvlees komt van onze eigen boerderij en wordt door ons zelf geselecteerd, waarmee wij garant staan voor een constante kwaliteit. Hierbij houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk “overschot” is. Dit uit respect voor het dier en met het oog op de duurzaamheid. 

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.30 tot 16.00