Slagerij

ambacht en passie

Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 35 jaar slager en heeft sinds 25 jaar zijn eigen onderneming. Jasper zit inmiddels 5 jaar in opleiding als slager en zet sinds 1 jaar zijn kennis om in praktijk in de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte, terwijl mijn vader op de achtergrond mee kijkt”, zegt Jasper.

service en beleving

In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!

onze winkel

Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.

Kerst en Oud & Nieuw 2023

In de week van maandag 18 dec. t/m vrijdag 22 december leveren wij alleen een aangepast buffet vanaf 15 pers.  Van zaterdag 23 tm.  woensdag 27 dec.  bezorgen wij geen warme buffetten.  Lees hier de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er (nog) niet bij bel of mail ons dan. Wij zullen dit bestand regelmatig aanvullen met nieuwe informatie.

Gourmet en fondue met Sinterklaas

Met Sinterklaas hebben wij standaard schotels. Deze zijn niet aan te passen. Zie bestellijst Sinterklaas voor de mogelijkheden. Geeft uw bestelling af in de winkel of mail de bestelling door naar info@slagerijrasenberg.nl Bestellen kan t/m 1 december.

Nieuwe folder per 1 december

Per 1 december gaat onze nieuwe buffetten folder in. Bij bestellingen gedaan vóór 1 december hanteren wij de oude prijzen.

 

Verse maaltijden

Onze maaltijden komen altijd “recht uit de pan” en zijn bereid met verse producten. De prijs is € 6,75 per stuk.  Opwarmen doet u in de magnetron.  Raadpleeg het Weekmenu vanaf 29 november of het Weekmenu vanaf 6 december  Geef uw bestelling vóór zondag 18.00 uur door.  Voor meer informatie of doorgeven van de  bestelling: info@slagerijrasenberg.nl 

 

Dinsdagavond Bezorgservice

Vanaf 12 juni hebben wij alleen op dinsdagavond de  bezorgservice. U kunt de bestelling doorgeven via de mail of het online bestelformulier.  Bezorging vanaf 25 euro binnen onze regio. Natuurlijk bezorgen wij gewoon de buffetten en barbecues op vrijdag(avond).

Bestelling ophalen in winkel

Heeft u weinig tijd? Geef uw bestelling vóór 18.00 uur door en wij doen ons best er voor te zorgen dat deze de volgende dag na 12.00 uur voor u klaar staat in onze winkel.  Bestel via het online bestelformulier en vermeld bij opmerkingen dat u de bestelling wenst of op te halen in de winkel.  U kunt de bestelling ook mailen naar  info@slagerijrasenberg.nl

 

Worstmakerij en snijwaren

In onze worstmakerij bereiden wij o.a. onze droge worstjes en diverse soorten grillworst.  Maar ook onze filet Americain, rosbief, rauwe ham, Zeeuwsspek, zult en gebraden gehakt.  Onze specialiteit: rookworst uit eigen rokerij (zie filmpje op facebook).  Voor meer informatie: info@slagerijrasenberg.nl 

Bloedworst uit eigen keuken

We maken de bloedworst in eigen worstmakerij. Heerlijk met stukjes spek of gewoon naturel. Lekker met een gebakken appeltje op de boterham of bij de rode kool.  Gemaakt volgens geheel eigen recept.

rundvlees van eigen boerderij

Al ons rundvlees komt van onze eigen boerderij en wordt door ons zelf geselecteerd, waarmee wij garant staan voor een constante kwaliteit. Hierbij houden we er rekening mee dat er zo weinig mogelijk “overschot” is. Dit uit respect voor het dier en met het oog op de duurzaamheid. 

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.30 tot 16.00