ambacht en passie
Een goede slager is volgens ons iemand die de kennis en technieken van vandaag met de kwaliteit van het slagersambacht van vroeger combineert. Wij proberen dit in alles na te streven. Met de kennis zit het wel goed; Jan is al 40 jaar slager en heeft sinds 30 jaar zijn eigen onderneming. Jasper runt inmiddels al enige jaren de winkel in de Marktstraat. “Daar krijgt mijn leergierigheid en enthousiasme alle ruimte”, zegt Jasper. “Voorheen keek ik op de achtergrond mee maar dat is al lang niet meer nodig; ik kan zelfs nog iets van hem leren”, zegt Jan.
service en beleving
In onze winkel staan service en gastvrijheid voorop. Ligt het niet in de toonbank, dan doen we alles wat in onze mogelijkheid ligt om het voor u ter plekke te maken. En we proberen ons eigen enthousiasme over een goed en eerlijk stuk vlees over te dragen. Daarbij draait alles om smaak en smaakbeleving!
onze winkel
Voor een mooi stuk vlees, advies over vlees of vleesbereiding én een uitgebreid assortiment aan salades, vleeswaren en hapjes, kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze slagerij in de Marktstraat in Made terecht. Om een bestelling door te geven kunt u bellen (0162 68 75 41) of mailen naar info@slagerijrasenberg.nl.