Gourmet

Klassiek en geliefd

Voor vele families een traditie om met de feestdagen of gewoon in het een weekend gezellig te gourmetten. Er is altijd voor ieder wat wils en je bent er ook lekker mee bezig. Het heeft dan ook wel iets gezelligs; met z’n allen aan tafel en onder het genot van een drankje gezellig bijkletsen.

Verschillende soorten gourmet- en fondueschotels

Wij hebben 3 verschillende soorten schalen; naturel, gemarineerd en de luxe. Natuurlijk hebben wij ook een fondue schotel. Indien u in bouillon gaat fonduen kunt u dit op de bestellijst aanvinken. Het gourmet- en fonduevlees is verkrijgbaar in een schaaltje voor 1 persoon of schaal voor 2 personen.

Aanvullingen in bakjes van 200 gram

Naast de standaard gourmet- en fondueschalen hebben wij ook losse bakjes met hierin 200 gram vlees.  U kunt nu zelf uw gourmet samenstellen of de standaard schotel aanvullen. We hebben bijvoorbeeld pepersteak, hamburgertjes of kleine stokjes saté. Het gehele assortiment kunt u terugvinden op de bestellijst. Wij rekenen tussen de 300 á 350 gram per persoon. Zo kunt u makkelijk berekenen hoeveel bakjes u nodig heeft voor uw gezelschap.

Verpakking

Sinds enige tijd verpakken we het gourmet- en fonduevlees in bakjes voor 1 persoon of 2 personen. De bakjes worden geseald waardoor het vlees langer vers blijft en de bakjes zijn makkelijk te stapelen in koelkast of diepvries.

Gourmet naturel

Ongeveer 350 gram p.p. / € 8,25 p.p 

  • Biefstuk
  • Kipfilet
  • Varkensfilet
  • Hamburgertje
  • Slavinkjes
  • Mexicaanssteakje
  • Shoarma

 

 

Gourmet gemarineerd

Ongeveer 350 gram p.p. / € 8,75 p.p.

  • Gemarineerde biefstuk
  • Gemarineerde kipfilet
  • Gemarineerde varkensfilet
  • Hamburgertje
  • Slavinkjes
  • Mexicaanssteakje
  • Shoarmavlees

Gourmet de luxe

Ongeveer 300 gr. p.p. / € 10,15 p.p.

  • Biefstuk
  • Pepersteak
  • Varkenshaas
  • Mini saté
  • Slavinkjes

WINKEL:

Marktstraat 38c
4921 BG Made (N.Br.)

Slagerij: 0162 68 75 41
Catering: 06 53 37 58 02

info@slagerijrasenberg.nl

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
van 10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag:
van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:
van 08.00 tot 16.00