Speenvarken aan het spit

ham en varkenHeeft u een feest van meer dan dertig personen en wilt u eens een keer iets bijzonders? Kies dan eens voor een speenvarken aan het spit. Slagerij Rasenberg levert het varken gekookt en gerookt, zodat u het alleen nog op hoeft te warmen. De prijs van een speenvarken (ca. 20 kilo) aan het spit inclusief barbecue en exclusief gebruik van gas bedraagt € 225,00.  Voor het gasgebruik wordt € 17,50 in rekening gebracht.

 

Gevuld, warm speenvarken.

Een gevuld speenvarken is een goed alternatief voor het speenvarken aan spit en is verkrijgbaar vanaf 250 euro. Het varken is gevuld met een gehaktsoort naar keuze. Het is makkelijk te snijden en geheel opsnijbaar. Het gevulde varken blijft ongeveer 4 uur warm. Het is niet mogelijk een gevuld speenvarken aan een spit te bevestigen.

U kunt uw bestelling doorgeven via ons contactformulier

Leveringsvoorwaarden

Wilt u uw speenvarken aan het spit of gevuld speenvarken aanvullen met barbecuevlees, salades, fruit of andere koude of warme gerechten, kijk dan bij de barbecuebestellijst of de buffetbestellijst.

We hebben ook een complete aanvulling van 2 euro of 4 euro.

Download onze folder voor meer informatie: Folder gevuld warm speenvarken.


 

 

Slagerij Rasenberg: Marktstraat 38c  4921 BG Made  tel: 0162 68 75 41 Rasenberg Catering: Jan Rasenberg mob: 06 533 75 802